Mi a PCOS Amazonok?

 

Szeretnék a PCOS-ben szenvedőknek segíteni tanácsokkal, tudásanyaggal, tippekkel, receptekkel. Egy olyan szakértői csoportot hoztunk létre, akik elkötelezettek a magas szakmai tudás mellett, és akik figyelnek rád. Nőgyógyász-endokrinológus, szakgyógyszerész, kutató, profi személyi edző, dietetikus, pszichológus és szexuálterapeuta segítségével állítottuk össze tudásanyagainkat. Kiemelten fontos számunkra, hogy támogassunk, segítsünk, erőt adjunk és szakmai tudással vértezzünk fel. Legnagyobb motivációnk TE vagy, hogy eljussanak hozzád azok az életmód és orvosi tanácsok, amelyekre igazán szükséged van ahhoz, hogy kezelni tudd a PCOS miatt megváltozott életmódodat.

A PCOS Amazonok érted van. Azért alakult meg, hogy segítsen neked a kezdeti lépésekben, hogy megértsd mi miért történik, hogy tudd, nem vagy egyedül, és igenis van olyan életmód program, ami kifejezetten a PCOS-re készült. Tanítunk, alapot adunk, de neked kell építkezni. Építsd fel a PCOS-barát életmódod velünk. Vedd át az irányítást a PCOS felett!
 

Kiknek segítünk?

 

Programjaink, oktatási anyagaink inzulinrezisztenciában és policisztás petefészek szindrómában szenvedőknek készültek. Célunk, hogy minél többet megtudj a PCOSről. Akkor is ha nálad diagnosztizálták, akkor is ha csak gyanakodsz és akkor is ha a párod beteg.

A Policisztás Ovárium Szindróma (PCOS) egy olyan megbetegedés, melynek hátterében a genetika mellett nagy szerepet játszik az inzulinrezisztencia és a felborult szénhidrátanyagcsere. Bár nem gyógyítható, de egészséges étkezéssel és mozgással rengeteg javulás érhető el. De csak megfelelő tápanyagértékek és speciális testmozgás mellett.

A betegség korai felismerése kritikus a szövődmények kialakulásának megakadályozásában (meddőség, inzulinrezisztencia, szív- és érrendszeri betegségek, nőgyógyászati tumorok, cukorbetegség, pajzsmirigy betegség).

Ha ezek a tünetek jelentkeznek nálad, nagy az esély arra, hogy PCOS-ben szenvedsz:

  • Rendszertelen vagy kimaradó havi ciklus
  • Teherbeesési nehézségek
  • Ciszták a petefészekben
  • Aknés bőr
  • Erőteljesebb szőrnövekedés
  • Ingadozó vércukorszint
  • Fogyási vagy hízási nehézségek

Neked szólnak tudásanyagaink, ha szeretnél többet megtudni erről a betegségről, és kíváncsi vagy a PCOS-hez kapcsolódó friss tudományos eredményekre, esetleg nem tudod hogyan alakítsd ki a PCOS-barát életmódodat, nem ismered a helyes, PCOS-ben előnyös táplálkozást és a megfelelő hatékony edzést.