Online kurzus várólista

 
Online oktatási anyagaink olyan elméleti és gyakorlati tudást adnak a PCOS-ről, amely elengedhetetlen a mindennapi élet során, valamint a rövid és hosszú távú következmények elkerülésében és visszaszorításában. Azonban nemcsak a tudást szerezheted meg, hanem időt is spórolhatsz magadnak. Online kurzusainkon egy helyen vannak összegyűjtve a PCOS-ről szóló releváns információk, nem kell órákat azzal töltened, hogy az interneten böngészed a különböző tartalmakat, köztük sok olyat is, ami téves információkat tartalmaz. Az elvesztegetett idő helyett koncentrálj a betegségre és saját magadra.

A korábbi online életmód programjainkat átalakítjuk, hogy egy igényes és könnyen kezelhető tanfolyami felületen legyen elérhető számodra. Ha szeretnél értesülni az indulásról, akkor iratkozz fel a várólistára, és írunk e-mailt, amint nyitott a regisztráció.
HOVÁ KÜLDHETJÜK AZ ÉRTESÍTŐT A KURZUS INDULÁSÁRÓL?


* A regisztrációval előzetesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Move and Healing Kft. a fenti adataimat kezelje és részemre kiemelt ajánlatokat továbbítson. Jelen hozzájáruló nyilatkozatot bármikor, korlátozás és indoklás nélkül jogosult vagyok ingyenesen visszavonni az info@pcosamazonok.hu e-mail címre küldött bejelentéssel, vagy a hírlevélben elhelyezett leiratkozási linken keresztül.
Az Adatkezelési Tájékoztatót itt tekintheted meg.
Ha nem kapod meg a levelünket, ellenőrizd a SPAM és a PROMÓCIÓK mappát is! Ha ott sem találod, írj nekünk az info@pcosamazonok.hu címre! FONTOS: a spam vagy promóciók mappából húzd át a levelet a beérkezők közé, így legközelebb már jó eséllyel itt találod meg őket! Leveleinkről egyetlen kattintással bármikor leiratkozhatsz!