Ingyenes kiadványok

Töltsd le ingyenes kiadványainkat, tudásanyagainkat és szerezz információkat, tippeket és gyakorlati tanácsokat a PCOS-el kapcsolatban. Konkrét útmutatást és javaslatokat kaphatsz a PCOS-barát életmód kialakításával kapcsolatban.

kep

Egészséges Reggelik


Ez az e-book 10 ízletes reggelit tartalmaz azoknak, akik szeretnének lefogyni, illetve PCOS, IR vagy akár diabétesz betegségük van. Mindegyik recept tökéletesen illeszkedik a reggeli inzulinszinthez, és ez több, mint fontos a nap ezen szakaszában.
Kiszámoltuk mindegyik reggeli kalóriaértékét, különválasztva a gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat, és így készítettük el nektek a recepteket!
kep

PCOS-barát italok


Ez az e-book 20 PCOS-barát ital receptjét tartalmazza. Minden recept olyan alapanyagokból dolgozik, melyeket lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatsz. Az alapanyagok nem tartalmaznak tejet, minimális a magas GI összetevő, ellenben egészségesek, laktatóak, változatosak és ízletesek. Turmixok, smoothie-k, melyek mindig a praktikusságot, a könnyű fogyaszthatóságot és az ízletességet jelentik.
kep

PCOS Karácsony


Ez az 57 oldalas e-book segít neked felkészülni a karácsonyi időszakra.
Nemcsak hasznos tanácsokat és gyakorlati tippeket kaphatsz a stresszkezelés, a motiváció, a téli mozgás, a vitaminok és az étkezés terén, de rengeteg PCOS-barát karácsonyi receptet is tartalmaz, leveseket, főételeket, sütiket, snackeket és italokat.
Mindezek mellett még egy heti edzéstervet is találsz benne. Ez azoknak is jó, akik most kezdenek sportolni, de azok is meríthetnek belőle, akik már régóta sportolnak.
Hozd a legjobb formád decemberben!
kep

Önellenőrzés PCOS-ben


Az egyik legfontosabb dolog egy nő életében a saját testének az ellenőrzése. Ehhez az esetek egy részében orvosi segítségre van szükség, gondoljunk csak a szűrésekre, vérképellenőrzésre. Egy nagyon jelentős részben azonban magunkat kell figyelnünk kellő kritikával. Józanul gondolkozva, egy kis ön- és PCOS ismerettel felvértezve te magad is tudsz javítani a helyzeten, anélkül, hogy orvoshoz kellene menned. Ezzel semmiképp nem szeretnénk elbagatellizálni a dolgot, csak arra hívjuk fel a figyelmed, hogy ha irányítani szeretnéd a PCOS-t, akkor tisztában kell lenned az alapvető praktikákkal, amivel a tüneteket befolyásolhatod.