Ingyenes kiadványok

Töltsd le ingyenes kiadványainkat, tudásanyagainkat és szerezz információkat, tippeket és gyakorlati tanácsokat a PCOS-el kapcsolatban. Konkrét útmutatást és javaslatokat kaphatsz a PCOS-barát életmód kialakításával kapcsolatban.

kep

Egészséges Reggelik


Ez az e-book 10 ízletes reggelit tartalmaz azoknak, akik szeretnének lefogyni, illetve PCOS, IR vagy akár diabétesz betegségük van. Mindegyik recept tökéletesen illeszkedik a reggeli inzulinszinthez, és ez több, mint fontos a nap ezen szakaszában.
Kiszámoltuk mindegyik reggeli kalóriaértékét, különválasztva a gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat, és így készítettük el nektek a recepteket!
kep

PCOS-barát italok


Ez az e-book 20 PCOS-barát ital receptjét tartalmazza. Minden recept olyan alapanyagokból dolgozik, melyeket lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatsz. Az alapanyagok nem tartalmaznak tejet, minimális a magas GI összetevő, ellenben egészségesek, laktatóak, változatosak és ízletesek. Turmixok, smoothie-k, melyek mindig a praktikusságot, a könnyű fogyaszthatóságot és az ízletességet jelentik.
kep

Tippek a bombasztikus nyárhoz


Ebben az e-bookban összefoglaltuk neked azokat a tipikus nehézségeket, amelyek miatt a nyári edzések és egészséges étkezések elmaradnak, és helyüket a lelassult anyagcsere és hízás veszi át.
Sokan itt bukják el mindazt, amit hosszú hónapok alatt felépítettek! Próbáld ki a tanácsainkat és meglátod, PCOS mellett is lehet tartani a célokat, élvezni a nyaralást, a családi kikapcsolódást és a hosszú forró napokat.
Ezeket mind megtalálod ebben a kiadványban: PCOS étrend nyáron, édességek, fagyik, vendégváró tippek, sport, nyári edzésterv.
kep

Önellenőrzés PCOS-ben


Az egyik legfontosabb dolog egy nő életében a saját testének az ellenőrzése. Ehhez az esetek egy részében orvosi segítségre van szükség, gondoljunk csak a szűrésekre, vérképellenőrzésre. Egy nagyon jelentős részben azonban magunkat kell figyelnünk kellő kritikával. Józanul gondolkozva, egy kis ön- és PCOS ismerettel felvértezve te magad is tudsz javítani a helyzeten, anélkül, hogy orvoshoz kellene menned. Ezzel semmiképp nem szeretnénk elbagatellizálni a dolgot, csak arra hívjuk fel a figyelmed, hogy ha irányítani szeretnéd a PCOS-t, akkor tisztában kell lenned az alapvető praktikákkal, amivel a tüneteket befolyásolhatod.