Rólunk

Dr. Szigeti Krisztián vagyok, 10 évvel ezelőtt diplomáztam a Semmelweis Egyetemen, majd PhD fokozatot szereztem az egyetem Gyógyszertudományok Doktori Iskolájában. 2009-től a Semmelweis Egyetem Kvantitatív In Vivo Molekuláris Képalkotó Laboratóriumának vezetője és jónéhány nemzetközi publikáció társszerzője vagyok. Számos kitüntetés, szabadalom, és szakmai díj elnyerése fűződik a nevemhez.

A szakmai tapasztalatomra alapozva 2016-ban létrehoztuk a Move and Healing elnevezésű vállalkozásunkat, ahol számos, magasan képzett szakemberrel közösen összeállítottunk egy - a betegség kialakulását, lefolyását érintő - komplex tudásanyagot a PCOS/IR betegséggel küzdőknek. Ezen felül rendszeresen tartottunk rendezvényeket, workshopokat, témaspecifikus programokat.
 
 

Kikből áll a szakmai csoport? Nőgyógyász-endokrinológus, szakgyógyszerész, kutató, profi személyi edző, dietetikus, pszichológus és szexuálterapeuta. Bár a PCOS kivizsgálása elkerülhetetlen, az azt követően felmerülő kérdésekre az összeállított online kurzusainkból választ kaphatsz.

Igen, tisztában vagyunk azzal, hogy az orvosok és a tudósok hajlamosak megfeledkezni arról, az emberek többsége nem érti a szakzsargont. Veled is előfordult már, hogy egy konzultáció során rengeteg kérdés maradt benned?
 
 


Ha igen, nálunk jó helyen jársz, mert konkrét válaszokkal készültünk. A PCOS Amazonok segít a motivációd fenntartásában is és gyakorlati útmutatókat nyújt, ha változtatni szeretnél az életviteleden. Olyan érthető életmód tanácsokkal, részletes útmutatóval találkozhatsz online tanfolyamainkon, ami ennyire komplex formában sehol máshol nem található meg.

Célunk, hogy irányítani tudd a betegségedet és visszaszorítsd a kellemetlen tüneteket!

Ehhez azonban szükségünk van Rád is!
Fogjunk össze! Nem vagy egyedül!
 
Baráti üdvözlettel:
és
a PCOS Amazonok alapítói

Küldetésünk, hogy támogassunk, segítsünk, erőt adjunk és szakmai tudással vértezzünk fel!