Rólunk


A Move and Healing Kft. 2016 óta vesz részt aktívan az egészségre törekvő emberek segítésében. Létrehoztuk a Személyre Szabott Edzés programot, mellyel az egészséges életmód követőinek nyújtottunk támogatást.

Segítettük az életmódváltást online életmód programokkal, étrend és edzés tervekkel, az életmódváltásról szóló elméleti és gyakorlati tananyaggal.
 
 

Életmódváltó programunk során egyre több PCOS beteggel találkoztunk, ezért kialakítottunk egy speciálisan nekik szóló programot. Rendezvényeket szerveztünk, előadásokat, workshopokat tartottunk, ahol szakértők segítségével támogattuk a betegeket, tudván, hogy a betegség egész életükben végigkíséri őket, és folyamatos, teljeskörű szakmai támogatást igényelnek. Erre fókuszálva hoztuk létre a PCOS Amazonok csoportot is, hogy a PCOS-ben szenvedőknek segíteni tudjunk tanácsokkal, tudásanyaggal, különböző programokkal.

Számunkra fontos, hogy marketing tevékenységünkkel is olyan cégeket támogassunk, amelyek az egészségmegőrzésben - főleg a PCOS betegek irányában - elkötelezettek, és magas minőséget jelentenek. Partnereink között szakemberek és cégek is szerepelnek, akik szaktudásukkal és termékeikkel hozzájárulnak a megfelelő tudás átadásában és életmód kialakításában.
 
 

Egy olyan szakértői csoportot hoztunk létre, akik elkötelezettek a magas szakmai tudás mellett. Nőgyógyász-endokrinológus, szakgyógyszerész, kutató, profi személyi edző, dietetikus, pszichológus és szexuálterapeuta segítségével állítottuk össze programjainkat, tudásanyagainkat, hogy eljussanak a betegekhez azok az életmód és orvosi tanácsok, amelyekre igazán szükségük van ahhoz, hogy kezelni tudják a PCOS miatt megváltozott életmódjukat.

A tudás megszerzésében, a PCOS-barát életmód kialakításában és a motivációban is segítséget kívánunk nyújtani a betegek számára. Célunk az, hogy a nők tudatosan odafigyeljenek a betegségre, irányítani tudják azt és visszaszorítsák a tüneteket.
 

Küldetésünk, hogy támogassunk, segítsünk, erőt adjunk és szakmai tudással vértezzünk fel!