Rólunk


2001-ben diplomáztam, majd PhD fokozatot szereztem a Semmelweis Egyetemen a Gyógyszertudományok Doktori Iskolájában. Tudományos főmunkatárs, 2009-től pedig a Semmelweis Egyetem Kvantitatív In Vivo Molekuláris Képalkotó Laboratóriumának vezetője és számos nemzetközi publikáció társszerzője vagyok. Számos kitüntetés, szabadalom és szakmai díj elnyerése fűződik a nevemhez.

Az orvosok és a tudósok hajlamosak megfeledkezni arról, hogy az emberek nem értik a szakzsargont. Nagyon fontos küldetésünk, hogy úgy magyarázzuk el a legújabb tudományos eredményeket, hogy azt mindenki megértse, legyen az iskolás vagy felnőtt. A PCOS népbetegség, nagyon fontos hogy mindenki a legújabb tudományos tények alapján tudjon dönteni arról, hogyan tudja az életét könnyebbé tenni és a tünetmentességet biztosítani.
 
 

2016-ban megalapítottuk a Move and Healing Kft.-t, hogy aktívan részt tudjunk venni az egészségre törekvő emberek segítésében. A Személyre Szabott Edzés programmal az egészséges életmód követőinek nyújtottunk támogatást, segítettük az életmódváltást online életmód programokkal, étrend és edzés tervekkel, az életmódváltásról szóló elméleti és gyakorlati tananyaggal.

Kialakítottunk egy speciális programot a policisztás ovárium szindrómában szenvedőknek. Rendezvényeket szerveztünk, előadásokat, workshopokat tartottunk, ahol szakértők segítségével támogattuk a betegeket, tudván, hogy a betegség egész életükben végigkíséri őket, és folyamatos, teljeskörű szakmai támogatást igényelnek. Erre fókuszálva hoztuk létre a PCOS Amazonok csoportot is, hogy a PCOS-ben szenvedőknek segíteni tudjunk tanácsokkal, tudásanyaggal, különböző programokkal.

 
 

Egy olyan szakértői csoportot hoztunk létre, akik elkötelezettek a magas szakmai tudás mellett. Nőgyógyász-endokrinológus, szakgyógyszerész, kutató, profi személyi edző, dietetikus, pszichológus és szexuálterapeuta segítségével állítottuk össze programjainkat, tudásanyagainkat, hogy eljussanak a betegekhez azok az életmód és orvosi tanácsok, amelyekre igazán szükségük van ahhoz, hogy kezelni tudják a PCOS miatt megváltozott életmódjukat.

A tudás megszerzésében, a PCOS-barát életmód kialakításában és a motivációban is segítséget kívánunk nyújtani a betegek számára. Célunk az, hogy a nők tudatosan odafigyeljenek a betegségre, irányítani tudják azt és visszaszorítsák a tüneteket.
 
és
a PCOS Amazonok alapítói

Küldetésünk, hogy támogassunk, segítsünk, erőt adjunk és szakmai tudással vértezzünk fel!