Online kurzusok

A korábbi online életmód programjainkat átalakítjuk, hogy egy igényes és könnyen kezelhető tanfolyami felületen legyen elérhető számodra. Ha szeretnél értesülni az indulásról, akkor kattints ide, iratkozz fel a várólistára, és írunk e-mailt, amint nyitott a regisztráció.

kep

A PCOS-ről őszintén és tényszerűen


A kurzus teljes áttekintést ad a policisztás ovárium szindrómáról, segít, hogy megismerd az összefüggéseket, megértsd a tested jelzéseit. Részletesen végignézzük a betegség tüneteit, a rövid és hosszú távú következményeit, valamint tanácsokat és tippeket adunk, hogy hogyan tudod ezeket elkerülni. A PCOS alappillérei közül a lelki tényező az, ami meghatározza az összes többi pillér sikerességét is, ezért az utolsó leckékkel a pszichét és a lelki egyensúlyt is szeretnénk támogatni.
kep

Vitaminok, táplálékkiegészítők


Nagyon fontos az életmódodnak megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlásról gondoskodni, azonban nem ugyanazokat a vitaminokat kell minden PCOS betegnek szednie! Ezen a kurzuson megtudhatod, hogy mire figyelj, milyen szempontok alapján dönts, amikor vitamint és táplálékkiegészítőt választasz. Mi az, amire neked szükséged van, figyelembe véve az életkorodat, egészségügyi és családi hátteredet, közeli és hosszú távú céljaidat.