Online kurzusok


Online kurzusainkat olyan szakértői csoporttal (orvosok, gyógyszerészek, kutatók, személyi edzők, dietetikusok) állítottuk össze, amelyek teljes körű elméleti és gyakorlati tudást nyújtanak annak érdekében, hogy tervezetten felépíthesd az új PCOS-barát életmódodat.

Kurzusainkat részben ingyenes, részben fizetős formában érheted el. A fizetős kurzusainkat azoknak ajánljuk, akik nem elégednek meg az alaptudással, hanem úgy érzik minden PCOS-sel kapcsolatos információ birtokába szeretnének jutni ahhoz, hogy biztosítsák a zökkenőmentes életmódváltó stratégiájukat.

Fontos! Tanfolyamaink nem helyettesítik a PCOS betegséged szakorvosi diagnosztizálását, de megkímélnek attól, hogy az utána felmerülő kérdéseiddel, újabb konzultációs időpontokat kelljen kérned. Tény! Az orvostudomány jelenlegi állása szerint a PCOS gyógyítása még nem megoldott, de a tüneteidet enyhítheted, a szövődményeket elkerülheted a megfelelő tudás birtokában. Válogass kedvedre online kurzusaink közül.
kep

A PCOS betegségről őszintén és tényszerűen


A kurzus teljes áttekintést ad a policisztás ovárium szindrómáról, segít, hogy megismerd az összefüggéseket, megértsd a tested jelzéseit. Részletesen végignézzük a betegség biológiai hátterét, a terápiás lehetőségeket, az életmódváltás alappilléreit, a rövid és hosszú távú következményeket.
A PCOS alappillérei közül a lelki tényező az, ami meghatározza az összes többi pillér sikerességét is, ezért az utolsó leckékkel a pszichét és a lelki egyensúlyt is szeretnénk támogatni.
PCOS bőr- és hajproblémák kezelése online kurzus a PCOS betegeknek

A PCOS bőr- és hajproblémáinak kezelése


Ezen a tanfolyamon végignézzük a hiperandrogén bőrtüneteket, a pattanásos bőr, a hajhullás, a haj zsírosodása és a fokozott szőrnövekedés lehetséges kezelési módjait. A gyógyulás lényeges állomása a megfelelő táplálkozás kialakítása is, hiszen bőrünk állapota jelentősen függ attól, hogy mit eszünk. Ez nemcsak azt jelenti, hogy ha megfelelő tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe akkor javíthatjuk a tüneteinket, hanem azt is, hogy ha nem figyelünk a táplálkozásra, akkor jelentősen ronthatunk az állapotunkon.
PCOS betegségről tippek és tanácsok

PCOS tippek & tanácsok


Ez a 7 leckéből álló ingyenes mini kurzus egy rövid összefoglaló a PCOS-ről, gyakorlati tippekkel és tanácsokkal. Tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a PCOS betegségről, bemutatja az egészséges életmód alapjait, körüljárja az étrend, étrendkiegészítők, mozgás, stresszkezelés, témaköreit. Mintaétrendet és edzéstervet is mellékelünk hozzá, hogy ezek segítségével könnyebben kialakíthasd a PCOS-barát életmódodat.
kep

PCOS életmód program


A PCOS életmód program azoknak készült, akik szeretnének világos és könnyen követhető rendszert kialakítani, stabil alapot építeni a PCOS-barát életmódhoz. A program egyszerre erősíti a tested, az önbizalmad és a tudásodat is:
PCOS életmód és orvosi tanácsok, étrend és heti menü, több száz PCOS-barát recept, edzés tervek közel 250 gyakorlat videós bemutatásával és részletes magyarázattal
PCOS/IR betegség esetén ajánlott reggelik

PCOS-barát receptek


Ehhez a kurzusunkhoz két ingyenes e-book tartozik, az Egészséges reggelik és a Frissítő nyári italok. Mindkettő egyszerű és könnyen elkészíthető, szénhidrátcsökkentett, PCOS-barát recepteket tartalmaz.
Ezekből a kiadványból megtudhatod hogyan kerüljenek minimális időráfordítással egészséges PCOS-barát ételek és italok az asztalodra, amelyeket lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatsz és melyek azok a hozzávalók, amiket PCOS és IR esetén is bátran használhatsz.
kep

Önellenőrzés PCOS-ben


Az egyik legfontosabb dolog egy nő életében a saját testének az ellenőrzése. Ehhez az esetek egy részében orvosi segítségre van szükség, gondoljunk csak a szűrésekre, vérképellenőrzésre. Egy nagyon jelentős részben azonban magunkat kell figyelnünk kellő kritikával. Józanul gondolkozva, egy kis ön- és PCOS ismerettel felvértezve te magad is tudsz javítani a helyzeten, hiszen ha irányítani szeretnéd a PCOS-t, akkor tisztában kell lenned az alapvető praktikákkal, amivel a tüneteket befolyásolhatod. Az e-book elérhető a PCOS tippek & tanácsok mini kurzusunkon.
kep

Tippek a felhőtlen nyárhoz


Ebben az e-bookban összefoglaltuk neked azokat a tipikus nehézségeket, amelyek miatt a nyári edzések és egészséges étkezések elmaradnak, és helyüket a lelassult anyagcsere és a hízás veszi át. Sokan itt bukják el mindazt, amit hosszú hónapok alatt felépítettek! Próbáld ki a tanácsainkat és meglátod, PCOS mellett is lehet tartani a célokat, élvezni a nyaralást, a családi kikapcsolódást és a hosszú forró napokat. Többek között az alábbi témákra is kitérünk: PCOS étrend nyáron, édességek, fagyik, vendégváró tippek, sport, nyári edzésterv.
Az e-book elérhető a PCOS tippek & tanácsok mini kurzusunkon.
kep

PCOS karácsonyi menük és ünnepváró tippek


Ez az 57 oldalas e-book segít neked felkészülni a karácsonyi időszakra. Nemcsak hasznos tanácsokat és gyakorlati tippeket kaphatsz a stresszkezelés, a motiváció, a téli mozgás, a vitaminok és az étkezés terén, de rengeteg PCOS-barát karácsonyi receptet is tartalmaz, leveseket, főételeket, sütiket, snackeket és italokat. Mindezek mellett még egy heti edzéstervet is találsz benne. Ez azoknak is jó, akik most kezdenek sportolni, de azok is meríthetnek belőle, akik már régóta sportolnak. Hozd a legjobb formád decemberben!
Az e-book elérhető a PCOS tippek & tanácsok mini kurzusunkon.