Ági bejelentkezik 2

limonade

Sziasztok, újra itt. Kimaradt egy hét, de ez csak a nyári időbeosztásoknak köszönhető, így most egyszerre 2 hetet is összefoglalok nektek.

Szóval, haladok előre. A nyár azért lassít kicsit, ami érdekes, mert ha agyban odateszi magát az ember azért mégiscsak a nyár a legjobb időszak a fogyásra. Az a sok zöldség, meg friss étel!!!  Pont ezen gondolkoztam, és rá kellett, hogy jöjjek: nem is élvezem ki egészen a nyarat, és nem is úgy, ahogyan kellene. Mert a kardió az ok, az megy, amennyire a derekam engedi, de mi van a piacozással? Amikor a meseszép gyümölcsök és zöldségek várnak ránk? Nyaraláskor, ha tengerpartra megy az ember lánya akár a halpiac is izgalmas lehet. Meg a tengerben úszás, és a parton futás.

Emiatt köszönöm nagyon, hogy összeállították nekem a Nyári tippeket. Mariann azt mondta, hogy 17  oldal, de valójában 22, és egyetlen kép van benne, az elején. Ennyi. A mostani héttől már eszerint válogatok a nyári ételekből. Mi majd csak augusztusban lazítunk kicsit, szóval addig az előírt tornák mennek majd. Most 4 hét telt el, és sokkal jobb a közérzetem, nem puffadok, jót tesz, hogy kevesebbet kell ennem, nem eszek mellé, csökkentettük a glutént, és a keményítőt.

Ami továbbra is hiányzik, az a csoki, de a kaptam pár ötletet a Nyári tippek ebookban, hogy mi szerint válasszak csokit, ha mindenképp szeretnék 😀

Illetve a koffeines kávét is letettem, de lehet, hogy gyors volt egyszerre átváltani a koffeinmentesre, mert megérzi a szervezetem. Jobb itt is a fokozatosság.

Jövő héten jelentkezem újra, addig is sok sok fincsi és cukormentes limonádét nektek!

 

Ági