Így írtok Ti

írás 1

Hétről hétre sok sok levéllel és beszámolóval árasztanak el minket az online edzettjeink és a velünk együtt életmód táborozók. Legyen az erősítés, fogyás, vagy akár PCOS (policisztás ovárium szindróma) miatti totális életmódváltás előbb vagy utóbb eddig mindenkinél megtaláltuk a megoldást aki együttműködött velünk.  Ez alapján viszont rengeteg biztatást tudnak adni ezek az emberek egymásnak.

Személyiségi jogok védelme miatt nem teszünk fel bikinis vagy alulöltözött képet, és nem írunk teljes nevet. (Sok olyan ember jár hozzánk aki orvosi kezelésben is részt vesz, leginkább lásd pl PCOS érintett hölgyek.)

Hát íme, így írtok TI:

 

” Már vagy tíz éve nem voltam ilyen viszonylag karcsú, már azt hittem, hogy bele kell törődnöm, hogy én ilyen nagyhasú maradok. Viszont így, hogy ezentúl mindig diétáznom kell, sosem fogok elhízni, ez annyira megnyugtató! 🙂
A gombafasírt nagyon finom volt szombaton!”

“A családtagjaim mindig megjegyzik, ha látnak, hogy wow, milyen szép vagyok. 🙂 Tisztább, simább a bőröm, újra van kedvem normálisan öltözködni, nem kell takargatni a hasam, felvehetek feszülősebb cuccokat, persze az eddigi pólóim meg lógnak rajtam. Szóval kezdem élvezni ezt az egészet.”

“És tök jó recepteket írtok, nagyon jó, hogy a főzésben is fejlődöm ezzel.”

“A húgom teljesen odáig volt, hogy ilyen diétát ő is akar, ő is le akar így fogyni.”

“Egyébként nem is értem hogy bírtam eddig úgy létezni, hogy csak napi 3-4-szer ettem, mindig rettenetesen éhes voltam már étkezések előtt, most így sokkal jobban érzem magam.”

“Köszönök mindent! Amúgy szuper, ahogy csináljátok a programot! ”

“Nagyon tetszik a program. Úgy érzem hogy gondoskodva van rólam! Nagyon szeretem az étel beosztást, a recepteket.”

“Javult a közérzetem, elmúlt az esti gyomorfájásom és már gyomorsavam sincs.”