Timi bejelentkezik 5

timi bejelentkezik5

Még emlékezhettek múltheti írásomban arról írtam, hogyan gazdálkodjunk okosan az időnkkel, s ez miért különösen fontos életmódváltásnál!

Na, hát én most, hogy még több időm legyen (se!) magunkhoz vettem egy kutyát! Ráadásul én akartam. Nagyon régóta szerettem volna egy ebet 🙂 talán azóta, hogy 5 évesen először láttam a szomszéd kisfiúnál, akik aztán el is költöztek kutyástól, mindenestől…Állandóan azt mondtam: „majd, egyszer, ha sok pénzünk lesz, és saját házba költözöm…”  Azóta sincs sok pénzünk se saját házam, viszont kert van és most már nem élek a kifogásaimból! 😉

Így hát, elmentem egy állatmenhelyre. Aztán ott volt Ő. Kölyökképű, játékos tekintetű, alig pár hónaposan elhagyott kis úrfi. Tudtam, nekünk dolgunk van egymással. Így is lett, azóta ő az új személyi edzőm: Furmányos Félix úr.

Naponta háromszor sétálni járunk. A következő évtizedre gondoskodtam a rendszeres napi mozgásomról, intenzív séta formájában, s a reggeli órákban Félix tornáztat engem a futtatóban.

Hogy honnan lesz nekem az eddig is feszített időkeretből napi két-három plusz órám kutyasétáltatásra, azt tényleg nem tudom, de majd csak megoldom valahogy… Tudod, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ezzel a bejelentkezésemmel is csak az utolsó utáni pillanatban készültem el, de… de elkészültem, ez a lényeg.

 

Alaposan át kell gondolnom, hogyan szervezzük át az életet. Múlt héten Anita alaposan átmozgatott az edzéseken, alig bírtam lábra állni az izomláztól, ezt sajnos nem kalkuláltam bele a számításaimba, így kb. konstans 10 perc (legalább) késésben voltam egész héten. Még arra is ki kell találnom valamit, hogy legyen elég időm a lenyújtásra.
De minden eltelt nappal egyre könnyebb ebben az új rendszerben az élet.
A Személyre Szabott Edzés csapatától nagyon sok lelki támogatást kapok, és tudást, hogy megértsem, miért ragaszkodtam ehhez a sok rossz szokáshoz, ami miatt ennyi fölösleges zsírt halmoztam fel magamon. Összeszedték szépen a lelki hátteret, itt megtaláljátok: katt ide

Szóval minden nappal csak könnyebb, még úgyis, hogy szinte minden nap találkozom új kihívással, kérdéssel, nehézségekkel amiket meg kell oldanom.

Ezen a héten egy kiskutya életét változtattam meg, és a tekintetéből látom, jelentem: boldog! 🙂

Szép hetet nektek, én leugrottam kutyát sétáltatni! 🙂